SUIF- Warta

Så var det dags för jubileumsmatchen, en lördag klockan ett och vi i Suifportrarna befarade att det kunde bli lite av en kall tillställelse men vi hade definitivt fel. Stämningen i hallen var bra trots den lite mindre skalan tokiga supportrar. Men nog om publiken nu, så gick matchen!
Först ut var Sun Jian- Magnus Månsson. Sun som verkligen har varit grym än så länge visade idag vilken klasspelare han är, utan att imponera alls så knep han första set 12-10. Andra set gick det inte vägen för Sun då Månsson spelade upp sig och spelade rätt bra emellanåt och vann 11-8. I tredje och sista skiljesetet så var det ganska jämnt men Sun fick en bra start och vann där med 11-7. Det kändes som att det var en sån dag då inget stämde för Sun, men han lyckas ändå knipa första matchen och fick ge SUIF ledning vilket kändes bra! 1-0.
Så till dagens andra match, Viktor Brodd- Jiang chang hong. Viktor som verkligen visat fram fötterna senaste tiden och besgrat ett antal kineser i följden och man skulle inte sluta imponeras av hans otroliga tävlingsinstinkt idag heller. Jian chang hong är en av seriens bästa kineser som slog eslöv kines förra matchen ska tilläggas. Första set var jämnt och tight men Viktor lyckades inte knipa det utan förlorade 9-11. Andra setet var det Viktor som hade marginalerna på sin sida och vann 11-8. Och vad ska man säga, Viktor, Viktor och Viktor stod för dagens match då han till slut besegrade Hong med 11-6 i skiljeset. Fyfan va skönt Viktor!! 2-0.
Hampus Nordberg- Mattias Karlsson, Hampus om verkade spelsugen idag fick möta landslagskollegan Mattis som är en av Sveriges mest lovande ungdomar. Första set var stenhårt där Hampus till slut fick se sig besgrad med 10-12. I andra set gick luften ur Hampus och han förlorade även andra set och det med siffrorna 8-11. Hampus är säkert segersugen och hoppas han visar vad han kan i dubbeln! 2-1.
Kinesmötet, Sun Jian- Jian chang hong. Det var nog i denna match då bollarnas bollar spelade, två spelare som våfflar backhand och smäller stenhårt med forehand, oj oj oj! Yttligare ett jämnt set som Hong vann med 11-9. Andra set var det Suns tur 11-8, och nu började det hetta till lite! Skiljesetet var otroligt jämnt och hårt men tyvär så fick Sun se sig själv slagen då siffrorna föll till 13-11. Men vill påpeka det igen, Sun kändes kall, kändes inte helt hundra men ändå tar han en match och krigar på i den andra och visar att han verkligen vill spela och hjälpa oss mot varje poäng och seger. Stort plus till Sun! 2-2
Dubbelmatch Viktor Brodd/Hampus Nordberg- Månsson/ Robert Eriksson. Viktor och Hampus som verkligen visat vad de kan i dubbelseplet senaste tiden visade även idag att de är kungar! 11-3, 11-5. Och så var dagens seger och serieledningen i behåll. 3-2 till Suif och ett steg närmare serievinst!!
//Danne

Kommentarer
Postat av: Anonym

Visste inte att Robert Eriksson hade bytt till Warta.... då blir Warta farliga

2011-02-20 @ 18:49:33
Postat av: Danne

Haha, nä råkade bli lite fel där! hehe, ja med Robert erikssons nuvarande form vore dom livsfarliga!!

2011-02-21 @ 17:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0