suifspelare på äventyr i Tyskland!

I söndags reste Viktor och Hampus till Tyskland och Bremen närmare bestämt! Jag har tagit pulsen på de båda Suifspelarna efter halvtid borta på träningslägret.

Lägret sägs vara tufft och väldigt intensivt med hård och bra träning på både spelarfronten och upplägget. Viktor säger att spelet flyter på bra och att fikat smakar väldigt bra även i Tyskland. Enligt källor flyter spelet på bra även för Hampus. Vi hoppas alla attde båda suifarna kommer att fortsättaträna på hårt så formen är den bästa till premiären borta mot Rekord 22/9.

Har även en liten rolig berättelse att dela med mig. En av kvällarna då de inte körde extrahård fysträning så kollade dom på stadens stolthet, Werder Bremen: Som just den kvällen spelade en europacup match, laget som Marcus Rosenberg spelar i men är inte allt för populär av stadens invånare. Och när han väl blev inbytt i slutet av matchen så blev en av restaurangens gäster mindre nöjd och huvudet föll ner i armarna och hon sa"Nej, nej, inte Rosenberg" (lite fint översatt till svenska). Men svensken räddade Bremen när han sköt in ett mål och tog laget vidare till Champions leugue. Ironiskt är det svensken som sågades vid inhoppet som sedan hyllas i hela staden efter att räddat laget till vidare avancemang. Då kände sig både Hampus och Viktor stolta över att vara svenskar!

Men det var allt för denna gång! Vi önskar Hampus och Viktor lycka till resten av lägret.

//Danne vid skrivbordet


Spännande säsong på G!

Snart är det dags!

Planeringen inför kommande säsong är i full gång. Punkterna är fler än man kan räkna till om man heter Pinnen men ack så bra feeling man får. Förväntningarna och förhoppningarna inför denna säsong är troligtvis högre än någonsin tidigare. Men just nu känns det som att allt är på gång. Hoppas att ni alla är lika taggade som jag!

Det var ju ett tag sedan! Och en massa har hänt, träningsläger för A-laget och Suifportrarna har väll haft lite semester. Det är alltid skönt, men nu tillbaks till verkligheten. Det är mycket som ska förbättras till denna säsong, och vi hoppas på all hjälp vi kan få. Och om ni har några fina ideer så får ni jättegärna höra av er och förklara.

Vill också passa på att hälsa Viktor välkommen tillbaka efter äventyren i Tyskland. Vi hoppas alla såklart att han ska lyckas minst lika bra även här hemma i Sverige. Och jag har lite information att formen hans sägs vara god efter de båda lägerena som avslutades här i Söderhamn. Även Jon sägs vara på väg tillbaka från sin enormt långa skada, men nu håller vi alla tummar vi har att hans rygg/lår håller och att han kan träna för fullt så snart som möjligt. Hampus verkar även han njuta av vardagen i Söderhamn, träning på morgonen och lunch på Dragonen. Om jag kan tolka Hampus rätt så tror jag storformen är på väg! Däremot har jag ingen aning om Sun Jians form, men förmodar att han näst intill bor i pingishallen i Harbin.

Nu tillbaka till planeringen som ska få oss att lyfta denna säsong!



RSS 2.0