Gott Nytt År

2009 börjar närma sig ett slut. Resultatmässigt har detta året varit grymt för SUIF.

Jens Lundqvist
vann SM och gick fram till kvartsfinal i Polska Öppna där han bl.a slog Gao Ning och Fedor Kuzmin.

Johan Sondell slutade som segrare i U20 SM och 2a i SM dubbeln tillsammans med Viktor Brodd där de slog de regerande mästarna Johan Axelqvist/Robert Svensson i semifinalen med 3-0. Viktor som för övrigt har spelat mycket stabilt i tyska 3de ligan med imponerande 16-4 i kvot.

Sun Jian har varit mycket stark i år genom med hans fina kvot, 11-4. Kanske kunde den varit ännu bättre? Det hoppas vi att den blir nästa år iallfall!

Hampus Nordberg
har vuxit det här året i Pingisligan. Efter en "okej" säsong förra året gick han in i nya Pingisligan och visade att han kan slå även de bästa, eller vad sägs som vinster mot bl.a Chen Jian och landslagsspelaren, Johan Axelqvist?


Även vi lite yngre spelare har gjort bra ifrån oss på tävlingarna runt om i Sverige. Kanske är det som stora grabbarna som smittar av sig lite?

Hur som helst vill Suifbloggen önska alla ett GOTT NYTT ÅR och vi hoppas de fina resultaten fortsätter nästa år!

Nu, en liten extra hälsning från mig.





Signerat, Pinnen

Suifs Topp Tio Ögonblick under 00-talet

Det är i skrivande stund lite mer än tolv timmar till tolvslaget. Ett tolvslag som ger oss året 2010. Hysterin är inte i närheten av vad den var när 99 skulle bli 00. Och under 00-talet har det både hänt fantastiska ögonblick och tragiska.
Men, vi ska minnas de som fastnat, gett oss rysningar bara vi tänker på dem och gett oss minnen för livet. Här kommer Söderhamns UIF:s tio största ögonblick under 00-talet.

Gott nytt Suifår!



Nummer tio.

Japaner, japaner, japaner. Ett legendariskt uttryck. Och under 00-talet hade Suif sin egna japan. Yuichi Tokiyoshi. Under året som han befann sig i Söderhamn var hans resultat blandade, men i slutspelet visade han upp sin kapacitet. Det var i kvartsfinalmatchen mot Ärtemark, Guo Kai hade endast förlorat tre matcher på hela säsongen. Och Yuichi dubblade nästan hans förlustkvot genom att besegra honom två gånger om - samma kväll!

"Yoshi" - we miss you!

Nummer nio.

Samma säsong som Yoshi gjorde stan osäker så hade Jon Persson sin mest framgångsrika, hittills. Och det ögonblicket som sticker ut lite mer än de andra var när han tog hela Sverige med sig i sina löpsteg längst bak i hagen. Han hade tagit sig in i huvudturneringen i SOC och motståndaren var Chiang Peng Lung från Taiwan. En spelare som var bra mycket högre rankad än Jon själv. Men det sket Jon i. Han gav honom en örfil rakt upp i nyllet och märket från den sitter kvar ännu.

Nummer åtta.

Det är säsongen som vi befinner oss i nu som Suifportrarna har visat sig över hela landet. Och mannen, myten, legenden som ligger bakom allt är - Matts Quiding. Utan hans engagemang och pådrivan skulle inte Suifportrarna vara som de är.
Tack Matts för att du brinner för Suif - du borde fått eldsjälspriset i Tv4 igår.

Nummer sju.

Det var den andra finalmatchen mot Eslöv förra året, som vi alla vet slutade den snöpligt. Men det tyngsta minnet från den matchen var Hampus Nordbergs mot Kasper Sternberg. Ställningen var 3-4 och Hampus var tvungen att vinna för att få fram en avgörande match. All press på sina axlar, hela hallen som gapar och ändå lyckades han vinna. När man ser på bilderna efter Hampus har vunnit får, i alla fall jag, rysningar. Hampus gav Idrottshallen en ny decibeltopp.

Nummer sex.

Han är numera tränare för konkurrenten Eslöv, men han spelade trots det tjugoen säsonger i Suif och är den som har spelat flest matcher av alla någonsin i Elitserien. Tänk vad många minnen "Pidde" har gett flertal generationer av pingisspelare.
Vi ses den sjunde januari, Pidde.

Nummer fem.

Att Suif är en framgångsrik klubb kan ingen säga emot. Framförallt när det gäller SM-klassen Herrjuniorer 20. Fem år i rad har det varit en suifare som har stått högst upp på den tetrisliknandeformen.
Som Arne Hegerfors och Martin Timell sa för många år sedan i sitt program:
Det kommer mera ...

Nummer fyra.

Före de vann sin medalj hade inte Sverige vunnit en på 15 år. Jon och Robert Svensson gick till semifinal i herrdubbel i Europeiska Mästerskapen. Oseedade, endast en tävling tillsammans före och ändå gick de till semifinal. Helt otroligt.




Nummer tre.

Semifinal. SM-slutspelet. Suif. Halmstad.
Ingen av spelarna hade någonsin varit i en SM-final tidigare. Nu hade de chansen att ta sig dit via seger på hemmaplan.
Hallen kokade över. Sun gick rent. Sondell gick rent. Jon vann mot en Huang Dawei som var vansinnig efteråt.
Känslorna från den matchen, efter Suns forehandsmash som avgjorde, de finns kvar. Dem glömmer vi aldrig.




Nummer två.

Han hade rätt så nyligen blivit proffs. Han hade kvalificerat sig till Pro Tour slutspelet. Han besegrade Ma Lin i åttondelen, Kreanga i kvarten. Han gick till semifinal i den största tävlingen efter OS och VM. Jens Lundquist hade visat upp sig.

Nummer ett.

*Trumsolo* ... och vinnaren är ... inte helt oväntat - SM-guldet 2001. Suifs fjärde SM-guld genom tiderna. Och trots att alla andra lag hade utländska spelare i laget gick Suif in och vann med ett helsvenskt. Den som fick avgöra finalen, inför 1 200 åskådare, var Fredrik Lundquist.
Jag önskar att jag hade varit där på plats och upplevt denna magiska vårkväll.
Det gör nog inte norrmannen Raymond Gonzales, mannen som Fredrik besegrade i avgörande matchen ...

SUIFare får pris

Under matchen mot warta så prisades tre personer som spelar och jobbar för SUIF.
http://helahalsingland.se/sport/bordtennis/1.1668305


Hiss och Diss höstsäsongen

Ja, året närmar sig sitt slut och vi på bloggen vill passa på att hissa och dissa vad som hittills hänt under säsongen.

Vi börjar med att Hissa:

Dubbelspelet: Dubbeln var tillbaka i elitserien i år. Spelformen har varit en säker poäng för SUIFgrabbarna och spelet som varit i dubbel hittills har varit bra och kvoten 9-1 ger en självlart plats på hisslistan.

SUIFportrarna: Det är ingen tvekan om vart i Sverige det är roligast att se på pingis. I Söderhamn är det nästan alltid bra drag och det tack vare SUIFportrarna. Flera gånger denna säsong så har SUIFportrarna varit på bortamatcherna och stöttat sitt lag. Sveriges absolut kördaste och skönaste supportrar får därför en plats på hisslistan.

TV-sändningarna: Pingisen har hamnat i tv-rutan vilket är bra för sporten då man får synas. Sändningarna har fungerat bra och varit roliga att se på. Mer av det.

SUIFs utlandsproffs: Jens Lundquist och Viktor Brodd har klivit innanför de tyska gränserna och spelar mycket bra, Jens har även fina resultat på Pro Touren!

Disslistan:

Söderhamnspubliken: Förra året hade SUIF ett bra publiksnitt. Men i år så har det varit ganska tomt på matcherna. Solklart DISS!

Pingishallens kaffe: Pingishallens kaffe smakar inget annat än USCH. Ändå är dom flesta så dumma att dom köper det bara för att få vara pigga under dagen. Ny kaffesort vore inte helt fel.

Förmodligen så är det en hel del hiss och diss som glömts. Därför får ni gärna kommentera vad som borde kommit med, vad tycker ni bör hissas och dissas?

Passa även på att skriva vad som varit säsongens grej så är det inte omöjligt att vi drar igång en omröstning.


Signerat Redlig


Julledighet forts.

Vi fortsätter att ställa frågorna
1. Hur trodde du, innan säsongen startade, att SUIF skulle ligga vid juluppehållet?
2. Varför har det gått så bra, finns det något speciellt du kan lyfta fram?
3. Är det något eller någon match du tycker kunde ha gjorts bättre?
4  Vilken match eller prestation minns du bäst hittills, och varför?

SUIFporter crew Pontus Edman
1. Jag hade trott att SUIF skulle ligga betydligt mer pyrt till. Med Jon på skadelistan, Sun som inte stod sig fullt så bra som jag hade hoppats säsongen innan och två yngre spelare så hade slutspelsplats vart bra. En andraplats efter halva säsongen är fenomenalt.
2. En framgång byggs på många små faktorer som går i lås. Att bara peka på Hampus framgång vore inte rättvist. Jag tror mycket av segerkonceptet skapas redan i träningshallen. Känslan är att SUIF har Pingisligans bästa lagsammanhållning, där tror jag den stora nyckeln är.
3. Resultatmässigt ska SUIF vara otroligt nöjda. Spelarna har i det närmaste överpresterat. De två ända "fläckarna" som jag ser det är Suns match mot Spårvägen. Inte acceptabelt att förlora två i en så viktig och laddad match. Sen ser jag gärna att Sondell slagit Kristian Karlsson, men man kan ju inte få allt.
Det som bekymrar mer inför fortsättningen av säsongen är hur klubben hanterar tillströmningen av publik. Eller inte hanterar kanske jag ska säga.
Inte en enda gång har jag sett annat än en matchannons i tidningen. För DÅLIGT. Styrelsen har en del att fundera på i jul...
4. Helt klart Eslövmatchen borta. Allt var som det ska. Två bra klackar som skapade härlig stämning, två vilt krigande lag som inte älskade varandra (läs; som hatade), och ett rafflande slut. Fler sådana drabbningar i Pingisligan och bordtennisen kan bli en betydligt intressantare sport.

Jimmy Jin
1. Jag trodde att suif skulle ligga runt en 4e plats med tanke på att Jon inte spelade, men både Sondell, Hampus och även Lin har gjort det kanon.
2. Jag skulle vilja säga att nyckeln har varit dubblarna, det är den extra pinnen som de flesta andra lagen tar 50-50. Dessutom har ni fått ett grymt stöd av oss suifportrar som jag tror har hjälpt en del!
3. Nej, finns inget att klaga på när det går så bra. Däremot om dom spelar sämre nästa halva av serien så komer jag personligen att ge dom en spark i röven! Det tror jag inte att dom är så sugna på.... :)
4. Mitt bästa minne från säsongen hittills är helt klart resan ner till Eslöv! Att vi åker två fulla minibussar för att lyfta fram en efterlängtad seger i eslövhallen där dom inte hade förlorat sedan 2006 var magiskt! Alla i klacken var supertaggade och överraskade spelarna, det tror jag gav spelarna en extra boost som gjorde att ni knep segern med 3-2. UNDERBART var ordet!

Vi vill även passa på att gratulera vår kära lilla pinne och kan man kalla honom för Suifs egna lilla maskot (?) Jimmy Jin för sin hedrande 3e plats för bästa utklädnad på skolans "julkul", som ni alla kan se så var han en risodlare - all heder till pinnen!

Julledighet

Julfester ala Premier league är inget för SUIF än så länge, men alla kommer att må bra av lite välförtjänt julledighet och många skivor julskinka i magen.
Drygt halva serien har gått, julbocken har precis gjort sitt för i år, därmed är det juluppehåll och vi kollar vad några tycker om tänker om säsongen hittills.

Följande personer fick dessa frågor
1. Hur trodde du, innan säsongen startade, att SUIF skulle ligga vid juluppehållet?
2. Varför har det gått så bra, finns det något speciellt du kan lyfta fram?
3. Är det något eller någon match du tycker kunde ha gjorts bättre?
4  Vilken match eller prestation minns du bäst hittills, och varför?

Coach Blomman
1. Innan säsongen trodde jag att vi skulle ligga topp-4 vid denna tidpunkten.
2. Anledningen till resultaten ligger i all träning spelarna gör regelbundet. Hård träning ger resultat och utveckling.
3. Vi kan förbättra träningen ytterligare genom att vara ännu mera noggranna samt att träna ännu mer på samma sätt som man spelar i match. Att vilja bli bäst!
4. Lyfter fram Hampus under hösten för att han vunnit viktiga matcher samt att han utvecklats mest i laget sedan förra säsongen. Även klacken har gett oss väldigt viktigt stöd och dom är enorma!
Sammanfattningsvis så är jag ritkigt nöjd med poäng och med mer utveckling är vi med när det avgörs!

Suifporters eldsjäl Matts Quiding
1. Jag trodde SUIF skulle hålla till på slutspelsplats men inte mycket mer än så. Inför säsongen kändes allt väldigt ovisst varken en topp eller bottenplacering kändes utesluten.
2. Hampus Nordberg har höjt sig några klasser sen förra året och fyllt upp för skadade Jon Persson. I övrigt har dubbelspelet (där Hampus bidragit enormt) och en bra figheranda från samtliga spelare varit nycklarna till det goda resultat. 
3. Allting kan bli ännu bättre. Fötterna på jorden och målmedvetet jobb från både spelare och ledare är viktigt nu. Vi behöver fortsätta tro stenhårt på oss själva men samtidigt inse att det finns massor att jobb kvar att göra. Det är viktigt att vara positiv nu och ta tillvara på det vi skapat hittills.
4. Givetvis segern borta mot Eslöv. Det bevisar att vi kan slå alla överallt och att det går att ta guld.

Coach och allt i allo Mats Olsson
1. Jag trodde vi skulle ligga topp-3
2. Det är dubbelspelet som har gett många poäng. Sedan att Hampus Nordberg har höjt sitt spel mot föregående säsong.
3. Det enda jag tycker kan förbättras är att Jon blir fri från sin skada så att konkurrensen i laget ökar.
4. Det är segern mot eslöv samt segern mot mariedal där vi var lite illa ute. Med klackens hjälp så blev det ju kanon.
Måste även säga att qvidde och övriga suifportrar gör ett fantastiskt jobb med stöttningen till vårat lag!

Coach och spelare Lin Lan Xiao (med hjälp av översättningsprogram)
1. Jag trodde innan säsongen att vi skulle ligga på 1-3 plats, men då trodde jag att Jon skulle kunna spela.
2. Bra prestationer hänger samman med bra träning. Vi har en riktigt bra träningsgrupp som jobbar på bra! Därför blir resultaten bra.
3. Jag tycker att vi kan lägga ner mer tid på att den vanliga träningen ska bli ännu mer matchlik, allt för att få ut max av varje träning. Fysträningen kan även den bli mer effektiv.
4. Jag tycker att dubbelmatcherna har varit riktigt bra och det har varit viktigt. Hampus förstår verkligen taktiken och spelet i dubbel.
Annars så är jag väldigt nöjd med träningen, men som sagt så kan även den förbättras. Johan har inte riktigt spelat lika bra som förra året, men samtidigt möter han bättre spelare och då blir spelet helt annorlunda. För att han ska ta ytterliggare kliv framåt så krävs det att små detaljer förbättras.
Många har svårt att förstå sig på Sun Jians spel, men det krävs att han fortsätter att utveckla sitt spel för att kunna fortsätta att vinna.
Jag hoppas att vi kan fortsätta att utvecklas för att nå ännu bättre resultat!


SUIF - Warta

Ja, då ska ja skriva lite om matchen ifrån måndags när serien vände och SUIF återigen tog sig an Warta från Göteborg.

Första matchen i detta kaotisk snö drabbade Söderhamn var mellan vår Sun Jian och Robert Nilsson. Sun körde över Robert nere i götet där han endast fick 9 poäng mot vår kines och här hemma upprepade han händelsen igen med mycket bra och varierande servar. Komfortabel vinst igen med samma siffror, 11-5 11-4.

1-0  till SUIF

Andra matchen för kvällen var mellan Johan Sondell och Wartas mycket duktige kines Jiang Chang Hong. Detta på förhand mycket svår match för Soda och första set gick rätt enkelt till kinesen. Soda fick sedan i andra set en jobbig start med efter en timeout från Blomman jobbade sig Soda in sig i matchen efter ett par fina bolldueller. Han lyckade skaffa sig ett par setbollar men håll tyvärr inte hela vägen. Torsk, 4-11 12-14.

1-1 i matchen

Sista matchen innan paus var mellan formstarka Hampus Nordberg och Mattias Karlsson. Mattias som just kommit hem från varma Colombia och junior VM fick möta kylan i form av en mycket taggad Hampus. I förra mötet blev det en svängig match där Hampus drog de längsta stråt och vann i två mycket jämna set. I denna match visade Hampus vem som bestämde och vann rätt enkelt 11-6 11-7. Vem vet, kanske var det den stora klimat förändringen som chockade MK?

2-1 till pappa

Efter paus gick både ettorna in i hagen för att kriga för Kina. Sun Jian mot Jiang Chang Hong alltså. Hong är lite favorit på förhand och han visade verkligen varför han är en av seriens bästa spelare i första set. Med mycket bra backhand och fina tillbakadrag i forehand tog han hem första set. I början av andra började Sun bra med fina smashar som gav fina dueller. Men återigen skulle Hong visa kvalité. Sun pressade i backhand diagonalen med hårda smashar med Hong körde i stortsätt loop loop med backhand och vann duellerna och vann här en mycket fin och välspelad match med 7-11 11-13.

2-2 i matchen

Dagens sista match är som alltid dubbeln som denna gång skulle avgöra vilka som skulle ta hem segern. Hampus och Soda skulle möta MK och Robert Nilsson. Jag har tidigare berömt SUIF för deras fina dubbelspel och inte skulle de göra oss besvikna denna gång heller. Ännu en seger med 2-0 i set med siffrorna 11-5 12-10 och vinst i lagmatchen med 3-2.

Signerat från ett kallt Umeå, Pinnen


Inför Suif - Warta

Uppehållet har varit oändligt långt, framförallt var det oerhört längesedan publiken i Söderhamn fick uppleva Pingisligan.
Senast lagen möttes - nere i Göteborg - segrade Suif med siffrorna fyra mot ett. Troligtvis kommer Warta ställa upp annorlunda, det vill säga att deras kines Jiang Chang Hong spelar som etta i stället för trea som han gjorde senast. Men, förhoppningsvis spelar inte det någon roll för slutresultatet.

Glöm inte bort att matchen startar kl 19.00.
Platsen vet ni ...

Intervju med Anders Eriksson från Linné

Under veckan så har Anders Eriksson varit i pingishallen och tränat med SUIF.
Sista dagen så passade bloggen på att fixa en intervju.

Hur tycker du att veckan har varit?
-
Den har varit bra och rolig. Bra sparring och bra benfys.

Vad tycker du om blomman?
-
Han tänker på allt, bådde offensivt och negativt. Han verkar gilla kaffe.

Hur har det varit att bo hos Pinnen?
-
Det har varit bra. Han har lagat mat till mig, han är en bra kock. Han kan vara lie slarvig=)

Hur länge har du spelat pingis?
- I fyra år.

Vad har du för målsättning med din pingis?
- I år är det att vinna lag-sm med Calle Ahlander och Marcus Olofsson.

Hur går det för SUIF i år?
-
Hmm, det blir en semi eller en final. (notera att Hampe kollade hotandes mot Anders här).

Vem är snabbast i FH, Jon eller en Säl?
-
En säl. Nejdå, Jon är lite snabbare.

5 rappa:

Blomman - LIn
Hampe - Jon (jon hotade med att inte skicka Anders till stationen)
Fika -
Pizza
Söderhamn - Göteborg?
Hårdrock - Julmusik



Bloggen önskar Anders lycka till och hoppas att han är nöjd med veckan i Söderhamn.

Signerat, Redlig

 


Julklapp

Jon och Jossans tidiga julklapp till mig, en lussepinne!

Jon och Jossans tidiga julklapp till mig!    Signerat Jimmy

Signerat, Jimmy "Pinnen" Jin


Storslam i NSM för SUIF

Ja det blev storslam för SUIF i Nordsvenska mästerskapen.
Herrsingel spelades hem av Hampus Nordberg efter finalvinst mot tysken Viktor Brodd.
I Semifinalen vann Hampus mot en deff från Sandåkern medans Viktor gjorde mos av Pontus Edman och bjöd bara på 12 bollar på fyra set.

Damsingel vanns av Matilda Holmgren före Julia Allansson. Båda spelar för Fridhem Urnan och har tidigare lirat för SUIF.

I HJ20 blev de fyra främsta SUIFare. Viktor Brodd vann före Jimmy Jin. På delad tredje plats blev Emil Redlig och Filip Brodd.

Pojkar 15 vann Jimmy Jin.

Pojkar 14 vann Erik Strid.

HJdubbel vann Redlig Viktor Brodd. Även herrdubbel.

Mixeddubbel vann Hampus Norberg och Julia Allansson.

Hört under helgen:
- JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON,
- Han sätter allt, och jag missar                             IBLAND!
- Man ska inte bli förbannad, MEN JAG BLIR JU DE.
- Haha jag äter klubba snabbare än dig!, - haha det är bara ett tecken på att du suger bättre. (sagt mellan två killar)

Signerat , Redlig


Halvtid

Halva grundserien i nystartade pingisligan har nu gått, så här har våra spelare skött sig än så länge.

Sun Jian 10-3 
             1-0 i dubbel                    =  11-3

Hampus Nordberg 5-4
                           8-1 i dubbel      = 13-5

Johan Sondell   4-8
                        5-1 i dubbel          = 9-9

Lin Lan Xiao  1-1
                   2-0 i dubbel               = 3-1
                   
Jon Persson 0-0                             =0-0

Video - Warta-Suif


Original Video - More videos at TinyPic

Soda på internationella uppdrag.

Soda har varit i Finland och spelat Finlandia Open. Han var nöjd med spelet även fast det gick lite upp och ner. Resultatet i tävlingen blev en 24e plats.
Tävlingens skönaste vinst var mot fertiowski som tog 1 timme och 20 minuter att vinna mot.

Hur tycker du att det har varit tidigare under säsongen?
- Jag har varit på tre tävlingar i år och den första var inte någon riktig höjdare då jag inte kom in i spelet riktigt. I Polen så spelade jag bra och lika i Finland. I Finland så blev det lite upp och ner i placeringsmatcherna men bra ändå.

Hur ser det ut framöver med tävlandet?

- Jag vet inte riktigt hur det ser ut. Jag hoppas på att bli uttagen till fler Pro Tour tävlingar och vinna över bra spelare så att jag får bättre ranking och seedning i grupperna.

Kommande under veckan så kommer det att skrivas lite om halvtid i Elitserien.

Signerat, Redlig

Warta- Suif

Då detta skrevs så var vi tillbaka där vi tillbringar väldigt många timmar varje säsong - på motorvägen som leder oss tilll söderhamn. För fjärde gången i rad så sitter vi i bussen på väg hem ifrån en bortamatch med en vinst i bagageluckan. Denna gången blev det en stabil 4-1 segereget mot Warta ifrån Göteborg. 

Första matchen för kvällen blev mellan Mattias Karlsson och Hampus. Det blev en svängig match där Mattias hade en 10-8 ledning innan Hampus tog hem första setet med 16-14. I andra set hamnade Hampus i underläge med 1-5 innan han ryckte till sig en 10-7 ledning som slutligen blev 11-9 och 2-0 i set. En match som inte var värst välspelad från någon av sidorna men en vinst är alltid en vinst!

0-1 till SUIF

Andra matchen var mellan Robert Nilsson och den formstarke Sun Jian. Precis som i tidigare matcher där Sun har  varit ganska stor favorit på förhand, så blev det även denna gången en komfortabel vinst. Mycket tack vare bra och varierade servar. 11-4 11-5

0-2 till SUIF

Jian Chang Hong är Wartas bästa och en av seriens bästa spelare. Idag ställde dom upp honom som 3a i laget, varför vet jag inte.. Han fick då möta Johan Sondell. Detta blev den enda matchen för dagen då det tvingades fram ett skiljeset för att utnämna en vinnare. Efter ett första set som Chang Hong vann med 11-6 efter att det rann iväg lite väl snabbt i slutet. Efter detta så gör soda en bra match och är väldigt nära att knipa segern, han vinner andra set med 11-9 och har en 7-5 ledning i skiljeset. Då blir det en fin boll som Chang Hong avslutar med en snygg rak forehand. Denna bollen blev matchavgörande då det gick väldigt snabbt efter den bollen tills matchbollen var slagen och Jiang Chang Hong vunnit med 11-7. En bra match av soda, trots förlusten!

1-2 tíll SUIF

Mattias Karlsson - Sun Jian, precis som förra matchen. Bra servar och stabilt spel = stabil vinst med 11-6, 11-6

1-3 till SUIF

Chang Hong/ Stefan Nilsson - Hampus/Soda. En match som på förhand kändes som en tuff match då dom plockade in rutinerade Stefan Nilsson tillsammans med kinesen. Dock blev det inte i närheten av en jämn match, efter fint dubbelspel av SUIF så blev det en oväntat enkel seger med 11-3, 11-7 och dubbelsegrarna fortsätter att rulla in!

En andraplats i pingisligan när halva serien har gått, detta utan Jon Persson - starkt!

Signerat Hampus


RSS 2.0