Inför Warta - SUIF

Ikväll spelar SUIF borta mot Warta. Warta har i laget Jiang Chang Hong, Robert Nilsson och Mattias Karlsson.
Hong är en av seriens bästa lirare och får ses som ett stort hot ikväll.
Inför matchen så ligger SUIF på tredje plats i tabellen. Efter kvällens match så är halva serien avklarad och förhoppningsvis så är vi på första eller andra plats.


Rapporter från morgonens träning var positiva. Alla spelade bra. Jon och Sun körde över Hampe och Soda i dubbel efter en komfortabel vinst med 12-10. Hampus glömde sina skor på hotellet och fick spela med löparskor.
- Han är ung och oruttinerad, sånt skulle aldrig hända mig säger Jon.
Även Knadde och Lin passade på att spela. Knadde såg vass ut i fotarbetet och frågan är om inte han spelar ikväll.

Resultat ikväll?
Vi vinner med 3-2 eller 4-1.

Signerat, Redlig

Soda färdigspelad i Polen

I första slutspelsomgången tog det stopp för Johan Sondell. Han fick där stryk mot Alexei Smirnov, som för tillfället ligger 44a på världsrankingen. 7-11, 10-12, 8-11, 5-11 blev slutsiffrorna.

Johan själv säger att han blev imponerad av Smirnovs tempo, eller som han själv skrev "ett jävla driv i spelet". Han grämer sig dock lite över andra och tredje set, i andra setet hade han 10-7 ledning och även ledning i tredje setet.

Han är nöjd med spelet i tävlingen utöver den snöpliga förlusten mot Andy Pereira i u21 turneringen där han själv tyckte att han spelade för ojämnt. Annars har han varit riktigt snabb i fötterna vilket har bäddat för hans fina spel.

Bra turnering av soda och perfekt inför fortsättningen av säsongen!

Signerat Hampus


Soda i Polen

Efter grupp segern ställdes soda mot en annan grupp segrare i form av Adam Robertson Wales. Soda vann den matchen 4-3, rapporterna säger att soda spelade riktigt bra dom 2 sista seten. Nu är han inne i huvudturneringen där han ställs mot det rutinerade alexei smirnov ifrån Ryssland. Tyvärre så gick det värre i U 21 där soda förlorade mot Andy pereira 3-2 och där med så är han utslagen i U21. Signerat Jon

Dagens kommentar

Dagens kommentar kommer faktiskt från igår. Det handlar om dörrbytet i min lägenhet. Såhär gick det till...

Jag ska precis iväg och träna och går ut genom ytterdörren. Utanför arbetar ett par äldre gubbar med dörrbyten på övervåningen och precis när jag kommer ut till hallen ropar en av de:

- Hörru!

Jag tror då att han menar hans arbetskamarat och går bara vidare...
När jag har gått nån meter till ropar han igen...

- Hello there, wait!

Jag tror fortfarande att han menar nån annan och fortsätter att gå framåt, men precis när jag ska öppna porten ropar han ganska högt:

- Hörru Kinesen, vänta för faan!

Jag stannar då upp och går väldigt häpet till honom...

Denna historia har gett många skratt och hoppas ni också tyckte den var "lite" rolig.

Signerat, Jimmy "Pinnen" Jin




Eslöv - SUIF

Här kommer höjdpunkterna från matchen i måndags mot Eslöv. Kolla speciellt in Sun Jians många och fina uppstudssmashar, vackert!



Någon som vet någon annan sida man kan lägga upp videos på förutom Youtube? Där dom inte är lika kinkiga när det gäller musik till videon...
Signerat Hampus

Soda vidare i Polen

Soda kom inte igång riktigt i sin singel senast mot Eslöv.
Han har lagt det bakom sig och är nu på landslagsuppdrag i Polen och han spelar bra.
Jag fick en snabb pratstund med honom igår efter första dagen. Han var nöjd med spelet och tyckte att det kändes bra. Idag så följde han upp gårdagens prestationer och är vidare ur gruppspelet i både herrsingel och U21.

I gruppen i herrsingel så vann han med 4-2 mot Thomas Le Breton i första matchen. Andra matchen vann han med 4-3 mot Ungraren Ferenc Pazsy.
I U21 så blev det seger i inledningsmatchen mot Kiryl Barbanov med stabila 3-0. Detta följde Soda upp med en skiljevinst mot portugisen Andre Silva.
Soda har alltså vunnit två matcher i skilje och visar inga nerver.

Vilka Soda får möta framöver kommer vi att uppdatera när vi får reda på det.
SUIFportrarna önskar Soda lycka till och hoppas att han fortsätter spela härlig pingis.

Signerat, redlig

Eslöv-SUIF

Vi var ett stort gäg som reste ner för att bevittna första förlusten för Eslöv på hemmaplan på tre år. Och efter den 85mil långa ditresan var vi kanske ännu gladare än spelarna själva.

Första matchen var Zhao Peng- Johan Sondell, de var ett första set där det märktes vem som var numret för stort, 11-5 till Zhao i första alltså. I andra blev det inte bättre tyvär och Johan fick vika sig även där, 11-4. Eslöv tog ledningen med 1-0 men vi i Suifportrarna öste därför på hårdare än innan.

Mattias Stenberg- Sun Jian, Sun imponerade i första set och skrämde Stenberg lite med sina server och vann enkelt, 11-2. Inför andra kändes det klart men Stenberg bet ihpop och klagade visserligen på Suns serve men så brukar det låta när Eslöv ligger under. 10-12 i andra set, nu gällde det att Sun visade vägen och ger oss 1-1 i matchen. Och det gorde han, 11-2 i skilje och Sun visade hur det ser ut när man fönedrar en spelare. Med denna seger var det nu 1-1.

Johan Axelqvist- Hampus Nordberg, en av kvällens alla höjdpunkter. På förhand var ändå Johan favorit men bland oss supportrar så var stödet och förtroendet på Hmpus till fullo. Hampus öppnade väldigt bra och vann 11-2, underbart. Andra set skulle bli lite jämnare där Johan fick en kanonstart med 5-1, men Hampe lyckades bita ihop och kriga vidare. Vid ställningen 7-6 till Hampus får vi se lite av Johans utbrott, vet inte vad man ska säga om det men men. Hampus behöll fokuseringen bäst och vann andra set med 11-7. Nu var suifspelarna ännu mer laddade och taggade och vi från läktaren öste på bättre än aldrg förrut. Nu leder vi med 2-1!!

Zhao Peng- Sun Jian, dagens kinesmöte där vi väntade otroligt snabbt spel och det fivk vi allt se. Det var ett väldigt roligt första set fullt med fina bolldueller och kamper, 11-9 till Sun i första och lite vittring på 3-1. Det var även ett jämt andra set, dock där Zhao drog det längsta strået och vann 11-9. Nu till skilje, och vi vet sen tidigare att Zhao Peng är en spelare som inte förlorar många matcher på en säsong så det blir tufft för vår kines men fullt stöd från läktarna. Sun fick en tuff start och kom aldrig riktigt in i tredje setet där Zhao spelade väldigt bra pingis. 11-5 blev segersiffrorna för Zhao och nu skulle dubbeln få avgöra, 2-2.

Axelqvist/Stenberg- Sondell/NoRdberg, var den match som skulle få avgöra denna underbara afton. Eftersom det lilla grälet som uppstod mellan Hampus och Axelqvist i tidigare match så var det lite extra känslor när spelarna klev in i hegen ännu en gång. Eslövspelarna öppnade väldigt bra och vann ganska enkelt med 11-5 och en tuff start i den avgörande matchen för SUIF-grabbarna. I andra set såg det riktigt mörkt ut när Axelqvist och Stenberg gick upp till en 10-8 ledningen och nu var det nervöst. Men Hampus och Sondell visade att man vet hur man ska spela mot en nervös Axelqvist. 12-10 blev siffrorna i andra set och nu återstod bara skiljesetet för att få en vinnare i matchen. Sondell och Hampus visade återigen att man är grymt bra i dubbelspel och hämtade hem vinsten med 11-7 i skiljeset, 2-3!

Första gången på tre år som dom regerande mästarna förlorar på hemmaplan. Och det var vi SUIF som gjorde det igen! Kändes enormt bra att få se en så här underbar vinst efter 85 långa mil som blev betydligt mindre på hemvägen. 170 mil avklarades av supportrar på 24 timmar ungefär och jag tror jag talar för alla Suifportrar när jag säger att vi kommer göra om både resan och vinsten i ett eventuellt slutspel. Och med dessa ord säger jag bara "Guldet ska hem, guldet ska hem, guldet ska hem till Norrland igen"

Signerat, Danne


Axelqvist - Nordberg



Andra set mellan Hampus och Axelqvist, kolla in 1.33 in i videon, är det det som gör Johan ilsken?
4.25 in i videon agerar han osportsligt kan tyckas.
Vad tycker ni?

Signerat Hampus

170 mil, och?

Igår gav sig 12 galna SUIFportrar ut på vägarna igen. Bussen lämnade stan klockan 07.00 och resan ner mot Eslöv hade bara börjat. Vi hoppades på vinst, och allt fick vi en underbar vinst.

Allting flöt på i körandet. Efter vi passerat Gävle så valde Redlig att köra förbi Dannes buss. Som tack för det så valde Danne att göra samma sak, men då med 6 rumpor upptryckta mot rutan.

I Nyköping plockades Pontus och Linda upp.

Några mil senare stannade vi och käkade. Att det inte är kaffe på maten är skandal när man köper lunch, vad fan tänker vissa restauranger med?

Efter maten så spårade supportrarna ur. Iallafall i Dannes buss. Sångerna började komma igång och även tröjorna rök.

Väl framme i Eslöv så började vi leta efter en tuta. Vi åkte till ÖB för att kolla. Väl på ÖB så såg vi SUIFbussen och vi hade bestämt oss för att överaska dom så vi åkte runt ÖB för att vänta. Väl när vi kör förbi utfarten på ÖB så kommer SUIFbussen och att laget inte märkte oss är ett mirakel. TUR!

När vi kommer till hallen händer det otroliga. Trassel vid insläppet på sm-finalen förra säsongen var en sak, men detta var värre.
Vi hade självklart med våran trumma med. Men när vi väl ska betala och gå in så säger någon, trumman får inte följa med in. Vi blir alla förvånade och säger, du skämtar nu va?
Nej gubben är helt seriös och säger att här ska det inte vara några trummor. Vi replikerar med att säga att det är fullt tillåtet att ha trummor på matchen och att hans åsikt inte kan sätta sig över det. Men han står på sig.
Till slut får vi in trumman efter att speakern kommit och fixat in den.
Två minuter kvar till match händer det osannolika, eslövs supportrar börjar sjunga, OCH DOM HAR EN TRUMMA!!!
Dom fick alltså ha trumma men inte vi?

Under matchen öste vi på riktigt bra och vilka som vann klackmatchen behöver vi inte ens skriva om, hemmaplan !!!!

Den osannolika vändningen och vinsten var helt underbar. Firandet inne i hallen fortsatte ner i omklädningsrummen där det bjöds på dans av blomman.

Resan hem började, vi var trötta, helt slut var vi nästan. Speciellt Patrik som fick ett migränanfall 2 minuter innan match. Och självklart passade han på att spy i en påse i bussen när vi väl börjat åka. Direkt efter att han lagt pizzan så skriker han: SUUE, fyfan vad skönt! Frisk kille?

Klockan 06.00 gled vi in i Söderhamns centrum igen, en vinst rikare och med ännu mera guldvittring än innan.

Signerat, Redlig

Klacken efter segern mot Eslöv.

Guldet ska hem till Norrland igen!!
Dålig kvalité på ljudet men härlig film.


ESLÖV - SUIF

Ja ikväll så är det dags för revansch från förra säsongen final. SUIF spelar borta mot Eslöv och på förhand så ses det som en svår match.

Eslöv har öppnat säsongen bra och befinner sig 1 poäng från serieledning men är tätt skuggade av Söderhamn. En 4-1 vinst idag och vi går upp i topp.
Många lag har mixat med uppställningarna. Eslöv däremot har spelat med Zhao Peng som etta hela tiden. Zhao har spelat bra men i senaste omgången mot Rekord så åkte han på en förlust mot sin landsman Chen Jian.
Med i laget finns även tidigare SUIFaren Johan Axelqvist. I förra matchen mot Rekord visade han upp en fin form och vann sin singel mot Chen Jian.

Nu till SUIF. Johan Sondell kom hem och tränade ett pass efter lägret i Köping. Han tyckte att kroppen kändes i bra skick och han såg fram emot att få möta Eslöv. I omgången mot Halmstad så servade han "figge" till månen och vi hoppas på samma goda resultat idag.

Blomman: Grabbarna är revanschsugna och vi går för seger. Träningen såg riktigt bra ut och Jon var med och körde.

Vad tror vi suifportrar om matchen?


Redlig: Jag tror på en hård match. Grabbarna är bra sugna på revansch och jag tror på en 3-2 vinst. Dubbeln avgör.
Pontus: Hoppas på en 4-1 vinst så att vi är där vi ska vara. Men tar gärna emot 3-2 också.
Putte: 3-2 till SUIF. Alla tar en match var.
De wall: 3-2 SUIF. Avgör i dubbeln.
Dennis: Det blir vinst. Hur det går till är skit samma.

SUIFportrarna önskar grabbarna lycka till och lovar att möta dom vid Donken vid vinst.

Signerat, Redlig

Jon Perssons Bakgrund

Jag började träna och spela bordtennis på hösten när jag fyllde 7 år. Att det blev pingis var något av en slump. Man skulle kunna säga att jag halkade in på ett bananskal. Jag var som liten väldigt intresserad av allt som hade med boll att göra. Kunde spela fotboll, innebandy eller ishockey i timmar. En dag efter skolan gick jag hem till bröderna Jonsson, mina kompisar, som bodde i ett hyreshus. I källaren där fanns ett rum där vi brukade spela bandy. Efter ett tag sa de att de måste sluta för de skulle gå och träna pingis och frågade om jag ville följa med. Jag ville inte, eller vågade inte, för jag hade aldrig spelat pingis.

aNär jag började spela och träna med Norsjö IF höll jag racketen med två fingrar på baksidan för jag hade så små händer. Vår tränare Christer Bergqvist skrattade lite lätt och förklarade hur man skulle hålla i ett rack. Då var det många som tränade och spelade pingis i lilla Norsjö. Det var så många att det blev flera grupper. Våra träningar bestod mest av matcher, övningar körde vi inte så mycket. Vi som var yngst fick bra sparring och utvecklades därför att då fanns det många ungdomar i klubben som tillhörde Norrlandseliten. Det ledde b la till att Norsjöskolan med mig i laget vann Bästa Fyran i pingis och att jag fick allt mer blodad tand för att fortsätta utvecklas. Tyvärr avtog intresset bland de äldre och träningen blev allt sämre. För att utvecklas tävlade vi som var kvar mycket och reste en hel del. Vi var nog på de flesta tävlingar som gick i Norrland och spelade i så många klasser som möjligt. Dessutom var jag på rätt många läger. Allt fler slutade och till slut när jag gick i åk 9 var det bara Jill Bergqvist och jag kvar. Träningen i Norsjö blev allt sämre och vi var till Lycksele en gång i veckan och tränade med Pingisgymnasiet där. Tyvärr var inte intresset det bästa bland gymnasisterna och vi avbröt den träningen. 

När jag skulle börja gymnasiet hade jag bestämt mig för att satsa på bordtennis. Jag lade fotbollsskorna och hockeyklubban på hyllan trots att det kändes i mitt idrottshjärta. Jag hade under hela tiden jag tränat pingis också spelat fotboll (sista året i pojkallsvenskan), ishockey och även innebandy. Jag sökte vid preliminärintagningen i första hand Söderhamn och hade väl antagligen hamnat där om inte Linus Mernsten varit på mig. Han såg mig spela på Safirs internationella och började prata med mig. Jag sa då att jag skulle välja Söderhamn. Det tyckte han var synd och veckorna därefter ringde han och flera andra och ville att jag skulle komma ner och se hur det var i Köping. Ingen trodde mig nog när jag berättade hur lite jag tränat. De föreslog att jag skulle söka till Köping som just då skulle starta upp sitt RIG. Jag blev inbjuden dit tillsammans med mina föräldrar och när jag varit där bestämde jag mig för Köping.

Träningen i Köping var betydligt hårdare än den i Norsjö. I Köping blev det helt plötsligt 7 pass i veckan mot mina max 3 pass i Norsjö. Från början hade jag svårt att träna, jag var helt enkelt inte van vid den träning vi körde, men jag gillade ju pingis så jag körde på. Hade nog en del hjälp av den träning jag hållit på med i andra idrotter. Helgerna var de flesta borta på serier men jag spelade ingen serie utan fick vila på helgerna vilket var skönt.

Sommaren efter ettan åkte jag och några till från skolan till Japan på ett fem veckors läger. Där fick man känna på hur det var att träna och det höjde mig väldigt mycket. Under de följande två åren gick det väldigt bra med pingisen och jag lirade då för Stratos i Enköping. En trevlig klubb med trevliga människor med Uffe P i spetsen. Efter gymnasiet skrev jag kontrakt med Söderhamn.

Köpingtiden var en väldigt bra tid för mig och jag vill tacka Sören och alla andra tränare som hjälpte mig otroligt mycket med min pingisutveckling under den tiden. När jag kom till Köping var jag rankad runt tolfte plats i Sverige i min åldersklass  och när jag lämnade Köping var jag nr ett.

Till Söderhamn blev jag värvad efter gymnasiet. Jag började spela på andrabordet och gjorde en bra första säsong i elitserien. Andra året blev jag uppflyttad på förstabordet. Kvotmässigt blev det minus andra säsongen men spelmässigt ett stort plus. Jag var med på alla landslagsläger och det var också ett stort plus. Det året gick vi också till semifinal men förlorade där mot BTK Rekord och det var en tung förlust för det året tyckte jag att vi hade en bra chans att ta guld.

Tredje året blev det förstabordet igen och jag spelade helt OK. Jag blir mer och mer uttagen till landslagssamlingar, tävlingar och läger. Tyvärr åkte vi ut mot Ärtemark i kvartsfinal och jag gjorde mitt sämsta slutspel så här långt.

Fjärde säsongen blev den roligaste lagmässigt hittills i Söderhamnströjan och vi gick ända till final. Väl i finalen fick vi stryk av Eslöv i tre raka matcher men jag tyckte att vi stod upp bra. Publiken här i Söderhamn ska man inte klaga över. En fantastisk publik att spela inför.

Nu är jag inne på min femte säsong i den röda fina tröjan men jag har ännu inte spelat någon match än pga min onda rygg. En skada som jag drog på mig före slutspelet mot Eslöv och som jag fick dras med hela slutspelet. Tiden här har ändå varit väldigt bra och en som starkt bidragit till det är Peter Blomqvist vår tränare. Pidde var också väldigt nyttig att ha med första året. När man värmde  upp och var väldigt nervös inför matcher var han alltid med och skojade lite och pratade och sa att det inte var hela världen om man skulle förlora. Han var nyttig.

 

Sammanfattning :

1992-2002 Träning I Norsjö IF (Bästa fyran vinner 97)

2002-2005 Köping Gymnasiet 

2004- EM brons i lag, Junior EM

2003-2005 spelar i Stratos 

2005- Flyttar till Söderhamn 

2008 EM Brons i Dubbel 

2009 SM Final med SUIF



Resultat!

Segern gick till Allt annat än medgångssupportrar! Slutresultatet blev 5-4 och vi fick bevittning en vändning som vi sällan skådat. Lite blandade känslor så här efter matchen, många positiva känslor och uttalanden från vinnarlaget och förlustlaget Team 08 norrlandsmasar hade lite underliga insikter i spelet och var inte helt nöjda med laginsatsen. Här har vi match resultaten efter paus:


Hampus- Joel (12-10, 11-7, 11-8)


Hampus vinner enkelt och väldigt bra spel av Hampus som präglar denna match. Joel är väldigt nervös och kanske tappat fokus lite på grund av alla psykningar. Matchställningen är 3-3


Jon- Jimmy (10-12, 11-8, 4-11, 6-11)


Jimmy vinner matchen i fjärde set och denna match är den match som skapat mest känslor än så länge. Och det är nog grisen Jimmy som gjort att denna stämningen är så het och det är en irriterad Jon som kliver ur hagen efter en förlust och underläge med 3-4.


Hampus- Redlig (11-6, 11-8, 14-12)


Hampus vinner i tredje set där han visade vägen och ställningen är 4-3. Hampus visade rutinen och det var det som avgjorde denna match.


Viktor- Joel (10-12, 11-7, 11-9, 11-6)


Viktor kniper matchen som var hård. Joel visade att hans nerver inte var helt hundra och Viktor visade sin rutin och kunde knipa en viktig seger. Ett stort plus för Viktor var coachen Jon som lyriskt hjälpte fram Viktor och laget till en seger.


Det var en stor segerglädje som vinnarlaget visade efter matchen och vi lyckades få ett uttalnde av stjärnan Jon Persson: "Jag är stolt över mitt lag. Men min egen insats behöver vi inte säga så mycket om min egen insats. Underbar vinst!"


Även Jimmy i förlorarlaget hade lite att säga efter matchen: "Ärligt talat så kändes det sådär, jag vill ge en speciell eloge till Hampus. Han visade att han är en fantastisk talang på att deffa. Min egen insats kunde vara bättre men det var en rolig match som bestod av psykningar, kommentarer och liknande. Orättvis seger måste jag ändå säga."


Och efter att ha fått äran att följa denna otroligt spännande match på plats med kollegan Emil Roslund(Skribent, Washington Post) och fotografen från Scanpix. Vill hylla spelarna i Allt annat än medgångssupportrar som lyckades knipa en seger trots ett pressat läge, nu väntar tacosen! 


Halvtidsrapport!

I pausen har vi ställningen 3-2 till Team 08 norrlandsmasarna. Matchen har inhållt allt så här långt, stämning, hat, bra spel, psykningar, svineri. Ja, helt enkelt allt som en pingismatch ska ha!

 Det började med att Hampus gick in och vann mot Jimmy med snäppet mer rutin. I andra matchen vann Redlig mot Viktor med tre rappa och Viktor kändes lite instabil, 1-1. Sedan var det dags, den nervöse Joel gjorde första matchen för kvällen och den mot Jon. Joel som var väldigt nervös på förhand men tog nerverna till en annan nivå, han rent ut sagt krossade Jon med tre snabba set och ställningen var 2-1. En viktig match skulle börjas, Jimmy mot Viktor. Nu var det en helt ny Viktor som gick in i hagen och lyckades knipa den svinige Jimmy trots hans underliga synpunkter. Sista matchen innan pausen var det Redlig som drog snäppet längre och vann mot Jon med 3-1 i set. Nu är ställningen 3-2 till Team 08 norrlandsmasarna. 

Nu har precis matcherna efter pasuen börjat och det är en stämningen som inte går att sätta fingrarna på. Tokladdade spelare och alla vill verkligen vinna. Nu hoppas vi på ännu mer hatkänsla efter paus för max underhållning till pingisvärden. 

Signerat, Danne(skribent för NewYork Times)


Inför mediamatchen!

Team 08 Norrlandsmasarna- Allt annat än medgångssupportrar

Nu är det snart dags för den omtalade matchen som uppmärksammats av hela Sveriges press samt NewYork times som som befinner sig på plats för att rapportera. Vi har kännt pulsen på spelarna lite innan match:


Team 08 Norrlandsmasarna

Emil Redlig, hur känns det inför matchen med tanke på Jons ryggproblem, Hampus dåliga humör och Viktors dåliga skalle?

-Man är nervös men samtidigt rädd för hampus som hade sönder golvet förra veckan, man får se upp för hans racket. Viktor har snaggat sig och vet inte vart det kan leda. Jon har jag fullkomligt koll på i nuläget.

Joel Helker Nygren, Du har haft problem med nerverna tidigare men hur ska du göra för att hålla dom i styr mot dessa söderhamns profiler?

-Ingen kommentar från Joel. Han verkar skakig inför...

Jimmy Jin, Du är ju dagens ungtupp. Hur ska du lägga fokus för att kunna bräcka Jon med pennfattning och softgummi, Hampus med nabb och Viktor med gäddspel?

-Jag kör mitt race och ska försöka fälla några kommentarer under matchen för att skrämma dom lite.

Allt annat än medgångssupportarna
Jon Persson, ryggen och alla andra problem får läggas åt sidan men hur viktig är den här matchen egentligen? Och hur hanterar du media cirkusen som är runt om dig?

- Den är hur viktig som helst! Det har varit mycket ett tag nu men jag försöker att inte tänka på det. Och på slutet har jag slutat köpa dagstidningarna för att undvika allt snack som det skrivs om. Men som sagt denna match har allt fokus, kan vara en av de viktigaste matcherna i min karriär så här långt.

Hampus Nordberg, det ryktas om kexchoklad som pris men vad är det egentligen? Och hur påverkas du rent moteveringsmässigt av priset?

- Det är en middag då det serveras tacos, förlorarna inhandlar, lagar, diskar och allt annat som hör till. Det är dom här matcherna som jag är bäst i.

Viktor Brodd, du spelar ju som sagt i den tyska ligan med Köln och för möta många spelare som inte har så bra koll, hur hjälper det dig här idag?

- Jag är van att möta korkade spelare så jag tror på mig själv och laget här ikväll.


Ja, nu har precis dom första matcherna börjat och stämmningen känns het. Det är två jämna matcher som inletts och en lite smått nervös bänk som det verkar. NewYork Times tackar för tid och plats såhär innan match.


Hatmatch

Om ungefär 1 timme så går en riktig prestigematch av stapeln i SUIFs träningshall. Det blir dock inte vilken lagmatch som helst då Viktor ska använda sig utan Lin Lan Xiaos deffracket, Hampus ska använda sig utav sitt eget deffracket och Jon ska bli Sun Jian kopia då han ska använda Sun Jians reservracket.

Hatmatch är att vänta och ett fint bet ligger i potten. 16.30 studsar dom igång och ossen och peppningen kommer göra att hallen kommer att koka som om det vore en match i pingisligan!

Team 08 Norrlandsmasar består alltså av - Emil Redlig, Jimmy Pinnen Jin och Joel Helker Nygren
Allt annat än medgångssupportrar består av Jon "Sun Jian" Persson, Viktor "X-L Lin" Brodd och Hampus "Matsushita" Nordberg


Det kommer att finnas en reporter på plats som kommer att ge en rapport senare under kvällen.

Vilka tror ni vinner? Kommentera gärna och skriv vilka ni tror tar hem denna prestigematch.

Signerat Julia


Checkar läget med Jon Persson!

Eftersom Jon är efterfrågad i pingishagen på grund av hans spektakulära spel och underbara ussar så har jag kollat läget lite med ryggen och hur träningen går. Det är en avslappnad Jon som kommer in några minuter sent till ett fik här i Söderhamn såklart.

Hur är det egentligen med reyygen? går det framåt?

-Det går helt klart framåt och det börjar bli bättre och jag kan till och med spela lite pingis nu.

Hur lägger du upp träningen?

-
Jag tränar så mycket som möjligt och kör rehabträning varannan dag uppe på sjukhuset. Jag försöker också spela lite pingis varje dag.

När siktar du på att vara tillbaks?

-
Så fort som möjligt! Men jag ska åka med ner till Eslöv sen får vi se hur jag känner mig och så.

Förväntningar på säsongen?

-
Att komma tillbaka från skadan snarast möjligt är min egen förväntning. För laget hade ju inte en finalplats varit helt fel.

Vad gör du på dagarna när du inte tränar?

-
Förrutom all träning så blir det mycket fika och tv-spel. Jag tycker det är viktigt med det sociala, att träffa och umgås med folk.

Hur ser du på framtiden?

- Vet inte riktigt, jag vill komma tillbaka från skadan så fort som möjligt såklart och är sugen på spel. Annars vet jag inte riktigt vad som väntar. Jag laddar lite extra för mötena mot Joel (melker) där jag spelar penfattning med softgummi.

Hur ser du på oss Suifportrar?

- Det är underbart, tycker det är jättetråkigt att inte kunna få spela själv och känna de grymma stödet. Jag hoppas att jag får ett varmt välkomnande när den dagen sker(hehe).


Ja, Jon ser positivt på saken och hoppas som ni läst vara tillbaks snart. Det är roligt att han uppskattar klacken så mycket och som sagt han är en väldigt positiv kille som alltid vill umgås och hitta på något. Vare sig det är tv-spel eller fika är han snabb på att säga ja. Vi får avsluta med att säga lycka till med träningen och verkligen hoppas han är tillbaks i hagen snart.

Signerat, Danne



Hampus Nordbergs bakgrund

Klubben som stod för nybörjarträningarna jag gick på när jag var 5 år och knappt nådde upp till bordskanten, och därmed är min moderklubb är Hassels IF. Det är nog inte många som kan räkna upp fler än min bror, Jimmie, som kommer från denna klubben. Det är dock fler än vi två som satt Hassels IF på Sverigekartan.

Klubben i fråga håller till i Lucksta, samhället jag kommer ifrån. Vet inte hur många som bor i Lucksta men vi snackar inte om något storbefolkat samhälle här. En gymnastiksal där 5 bord ryms är ytan utövarna har att leka, svettas och kämpa på. Trots detta har denna lilla klubb fostrat 3 stycken spelare som kämpat sig upp och spelat i elitserien.

Dessa är Olof Röhlander, som spelade för Falkenbergs BTK 1995. Han var där 5e man men fick spela 8 singelmatcher, dock utan vinst. Olof jobbar nu som mentalstyrketränare och föredragshållare, inspiratör. Han har jobbat med bla örgryte och pingislandslaget och hjälpt dom med den mentala träningen.

Sara Svedin, min moster, är OBESEGRAD i damernas elitserie. Hon spelade för Långshyttan år 2001 och detta facit kan man ju bara buga åt...... Sorry Sara, men måste ju avslöja att du bara spelade en match. Dock - obesegrad i elitserien!

Slutligen är det jag, Hampus Nordberg som just för tillfället är inne på min tredje säsong i elitserien. Fick ju en fin start under mitt första år i SUIF, hade 7-0 i matcher och var givetvis snabb att påpeka för moster Sara att jag var bättre än henne! Tyvärr är jag ju inte fortfarande obesegrad men jag hoppas jag ändå är uppskattad i Söderhamn...

Jag började med pingis när jag var 5 år gammal, mest för att jag ville bli lika grym som min bror. "Riktig" träning men 2-4 övningar på varje pass kan jag inte säga att jag började med förrän jag var ungefär 13 år. Då jag började att åka de ca 4 milen till Söråker och Delta BTK där Urban Jansson höll i träningen, såna resor blev det 1 eller 2 gånger i veckan. Ubbe Jansson blev alltså som en tränare för mig, innan dess var det många år jag var helt utan en tränare. Så större delen av mina 10 år som pingisspelare innan jag flyttade ifrån mitt barndomshem så var jag utan tränare.

Tanken har gått många gånger att man undrar hur bra man hade varit ifall man hade vuxit upp i en klubb som SUIF och tränat betydligt hårdare från yngre ålder med en tränare som hade hjälpt mig med allt ifrån teknik, taktik och fysträning, hade man varit bättre eller sämre? Ingen aning. Hur kan det då komma sig att jag kunde hänga med och även tillhöra Sverigeeliten i min ålder även om mina konkurrenter kom ifrån stora klubbar med meriterade tränare?

Jag anser mig själv vara en ganska duktig taktiker, det tror jag har mycket med att göra att jag under mina unga åldrar fick lära mig själv att tänka taktiskt då jag inte hade någon coach under tävlingarna som tänkte åt mig och sa hur jag skulle spela för att vinna. Enligt mig handlar pingis väldigt mycket om att variera skruv och tempo, och kanske framförallt att kunna alla möjliga skruvar som tillhör sporten bordtennis. Detta lärde jag mig tidigt då mina träningar nästan enbart bestod av matchspel i tidig ålder, då jag märkte hur otroligt viktigt det var med att förstå och utnyttja skruven man kan få på en boll. Jag menar inte att man bara ska spela matcher för att lära sig såna saker, men jag tror att man så fort som möjligt ska lära sig det mesta om skruv och grunder i pingis innan man börjar fokusera på övningar som "fritt mot backhand" och övriga vanliga övningar som alla tränar på.

Sammanfattning
1992-2003 Tränar och spelar med Hassels IF
2000-2003 Tränar 1-2 gånger i veckan med Delta BTK
2003-2006 Går på bordtennisgymnasiet i Köping.
2004-2007 Byter klubb till Stratos Enköping som spelade i Superettan
2006-2007 Första säsongen av heltidsspelande med hjälp av min dåvarande klubb Stratos Enköping
2007-     Flyttar upp till Söderhamn
2009      Spelar SM final med SUIF

Signerat Hampus


Intervju med Jens Lundquist

Jens har återigen varit i Söderhamn och förstärkt träningstruppen, idag åkte han vidare för att spela ligamatch i Tyskland, jag ställde några frågor innan han pös iväg.

Hur har säsongen varit??
Säsongen började bra ända tills jag fick lunginflamtion, Men nu är jag bättre och nu sista veckorna har de gått bra!

 Hur känns formen nu ?
Nu känns den bra. Så det är skönt

Du var och såg matchen mot Halmstad i måndags, vad tyckte du om matchen samt pingisligan??
Matchen var okej men jag gillar inte 3 set. Men om det är för tv så är det ju okej att man spelar så.

Skönt att vara "hemma" och träna?
Alltid skönt att komma hem och träna.

Mål med säsongen då?
Att spela bra i tyska ligan, Och bättra på världsrankingen. 

Hur ser det ut innan jul uppehållet?
Ska på läger nästa vecka sen är det några matcher i ligan plus polska öppna sen ett skönt jullov

Vad säger du om redligs fotbollskunnande ?
Vilket?

Till sist när får vi se dig i söderhamn nästa gång då?'
Blir nog efter lägret ett par dagar innan Polska öppna 

 

Tack ska du ha och Lycka till

Signerat Jon Persson


Höjdpunkter

Här kommer lite höjdpunkter från matchen mot Halmstad, av någon anledning filmades bara Sun Jians och min match. Dock blev det en lite film iaf...
Är det någon som kan tipsa om en annan sida man kan lägga upp videos? Där dom inte är lika petiga med att man inte får ha musik i filmerna... Vore mycket roligare om man kunde få in lite musik i dom fina bollduellerna! Vore tacksam om någon som visste kunde lägga en kommentar.

/>


Signerat Hampus

Besök i pingishallen.

Under veckan så har vi haft fint besök i pingishallen.
Anton Källberg från borlänge och Calle Ahlander Johansson spelandes för linné.

Hur ofta tränar ni?
Anton: Ca 4 ggr i veckan. Har spelat i 5 år.
Calle: 6 pingispass i veckan, 2-4 fyspass. Spelat i 5 år.

Vad tyckte ni om skolmaten här?
- Vi har stött på bättre.

Vad vill ni göra med eran pingis?

Anton: Vill kunna leva på den. Spela utomlands vore kul.
Calle: Självklart vill jag leva på pingis. Spela utomlands vore inte fel. Svenska ligan är ganska så tråkig.

Hur är det att träna i Söderhamn?
- Bra sparring och roliga övningar, bra variation också.

Ni var på matchen i måndags, vad tyckte ni?
- Rättvis vinst. Den var rolig och riktigt kul med klacken, den är grym.

3 snabba med Anton:
Tävla - träna?
Fiska - Uppstuds?
Fika - Äta ute?

3 snabba med Calle:
Tävla - träna?
Fiska - Uppstuds?
Fika - Äta ute?

Som sagt. Killarna har tränat på hårt under veckan. Och man märker faktiskt att dom inte är från Söderhamn. Ingen av dom har fikat under hela veckan. Vi önskar dom lycka till i framtiden och hoppas att dom kommer och tränar i Söderhamn igen.



Signerat, musen

Dagens Citat

Dagens citat utspelar sig hemma hos Jon och Jossan. Henrik Lundholm som är på besök har köpt en påse chips som han lite smått börjar hugga in på. Sedan när Jon frågar Henrik något vräker han ut sig:

"Jag hör inte, jag äter chips."

Göteborgare ...

6-9 i skilje och sun vaknar,



Film från 6-9 i skilje mellan kineserna. Härligt stämning.

SUIF-Halmstad

En match som på förhand kändes som en vinst! Det var en samlad suifporterstyrka som marcherade genom centrala Söderhamn. En något spänd stämning spelade ingen roll och vi var framme vid hallen när vi "rullade" igång suifportrarna. Halmstadspelarna reagerade likadant som alla andra lag gjort tidigare, rejäla blickar får man när vi gör entre. Samtidigt tror och hoppas jag att även motståndarna taggar till lite extra och tycker det blir roligare med match.

Första matchen: Sun Jian-Espen Rönneberg. Rönneberg som hade förvånadvärt lätt för Suns serve som brukar strula till det för många. Trots det knep Sun matchen med två ganska enkla set, 11-6, 11-6! Booooom, 1-0!

Sen var det dags för Hampus mot kinesen Wang:Där Hampus inte riktigt hängde med i första set där Wang vann 11-6. Andra setet var jämnare och bestod av många väldigt bra och fina bollar. Hampus lyckades inte gå in och vända underläget och i andra set blev det 11-13 och Wang snäppet bättre idag.

Sen vidare till en av kvällens höjdpunkter, Johan Sondell- Fredrik Håkansson: Soda knep första set där många bra och långa servar resulterade i 11-8 och stämningen i hallen var riktigt bra. I andra set var Håkansson bättre med på Sondells långa servar och han vann enkelt med 11-4. Dags för ett skilje där Soda var snäppet vassare och avgjorde med yttligare några fina servar och till och med ett serve ess! 11-5 och Soda la oss i ett fint segerläge! 2-1

Sun Jian- Wang Yin skulle bli matchen som det kommer pratas om! Ett första set som Wang kniper med 11-8 och känslan är inte helt hundra men i andra set lyckas Sun vinna med 11-7. Nu kokar grytan som Emil Redlig skulle ha sagt! Än en gång ett skiljeset som skulle avgöra, Sun ser stabil ut, vi Suifportrar öser på nu för att knipa en viktig seger. vid ställningen 9-9 händer det som skulle bli snackisen, ja en serve kommer från Wang. En hand kommer upp fårn Sun med antydan på nätserve men Wang anser att den tar på Suns racketskaft och en liten diskussion går runt i hallen men domaren har dömt nätserve så inte mycket att göra åt. Sun använder det mentala och drar in två snabba piskor och 11-9får skiljesetet sluta åt SUIF:s favör. 3-1 och nu känns det som att fyran inte är långt borta!

Sex raka dubblar har Hampus och SUIF lyckats vinna än så länge. Men ikväll skulle den fina sviten brytas av just Håkansson/Rönneberg. Första set lyckades Hampe/ Soda vinna med 11-9 och 4-1 segern kändes inte långt borta. Men då kom lite enkla misstag och ett bra dubbelspel av motståndarna Håkansson/Rönneberg och helt plötsligt var det yttligare ett skiljeset som skulle få avgöra. Väl i skilje kan allt hända men idag var Halmstaddubbeln bättre där dom segrade med 11-7. 3-2 blev matchresultatet!

3-2 som sagt, vi vann men det kändes deppigt! Men som sagt, "Segern är vår, segern är vår" och tre friska pinnar vanns och som kan behövas i toppstriden. Nästa match ser ut att bli seriefinalen borta mot Eslöv, bara att ladda om och försöka knipa minst tre pinnar där!

Signerat, Danne

Rekord - SUIF

Som uppladdning för morgondagen så kan ni nu spana in höjdpunkterna från matchen mot rekord för några veckor sedan!

/>

Då youtube inte tillåter mig ha musik i videon så får ni stå ut utan musik även denna gången.


Signerat Hampus

Bär?

aaa

Elvanio

Imorgon drar första omgången igång i managerspelet Elvanio. Managerspelet Elvanio går ut på att ta ut riktiga elitseriespelare och göra sitt egna lag. Den första omgången är ju imorgon alltså måndagen den 9 nov. Klicka här för att komma vidare och registrera dig http://www.svenskelitpingis.se/manager.php

Lycka till!


//Fille

Inför SUIF - Halmstad

Imorgon är det dags för kamp. Halmstad kommer och besöker oss i grytan.
Dagens träning var mycket bra. Jens Lundquist var på plats och grabbarna såg väldigt taggade ut och det såg bra ut när dom spelade.
Det var lag-dm under dagen i träningshallen och Emil Redlig passade på att fråga några personer vad resultatet blir mot Halmstad.

Pinnen Jin: Vänta jag måste tänka....... 4-1, Sun är i form och vi tar dubbeln.
Erik Strid: 4-1. Alla kommer att bidra.
Adam Blomquist: 3-2. Sun ser bra ut. Dubbeln blir avgörande.
Knadde: 4-1. Vi är bättre.
Micke O: 4-1. Vi vinner fyra matcher och Blomman ossar från bänken.
Jens Lundquist: 4-1. Tycker soda spelade bra idag. Kixarna satt i hörnen.
Stefan Strandquist, Hudiksvall: 4-1, SUIF är BÄST!
Gösta Lööf: 3-2, blir väldigt jämt och dubbeln avgör.
Erik Zacco, Hudiksvall: 2-3 3-2, dubbeln avgör.
Joel Lindfors, Hudiksvall: 4-1, hemmastarka. Lägger dubbeln.

Ja det är helt klart vinst som är i siktet. Även jag tror att det blir vinst. 4-1 känns lockande så kör på det.

Spelarna då, vad säger dom?

Soda: Det var lekstuga i dubbel idag. Under träningen så hade Jens extremt svårt för min deff. Jag gjorde en deffrull idag. (Vi har faktiskt ett fint deffslag på film från soda. Vi hoppas kunna få in den på bloggen).

Hampe: Jag är riktigt stark i biceps nu. Sun kändes bra idag, jobbiga servar som vanligt. Om han fullföljer med Jons teknik från videon så är han grym.

Jon: Det kändes helt okay idag. Backhand satt som den skulle.

Tränarkommentarerna
:

Knadde: Imorgon vinner vi med 4-1. Säsongen är OK hittills.

Blomman: Vinst imorgon. Vi har bra form. Det är kul att Jens och Jon är med idag. Säsongen hittills har varit bra poängmässigt. Vi har varit lite uppochner.

Signerat, musen

Aspendos

På måndag går vi en ny fajt. Då står Halmstad för motståndet.
Klacken är självklart i hallen, MEN, vi samlas denna gång på Aspendos för att käka lite innan matchen. Så den som är sugen på att ladda upp på Aspendos är där klockan 4. Vi käkar, sen går vi och lyfter in läktarna och för ett jävla liv.

Musen,

Förfrågan till pingissverige!

Detta inlägg kommer att handla om måndagens 5-0 match mot Växjö! Den är inte bara otrolig när man ser resultatet men också den väldigt väldigt konstiga uppmaningen vi fick. I pausen fick vi veta av publikansvarige att dommaren tyckte att det var kränkande när vi körde ramsan, "bom, bom..... Han är nervös" Detta är enligt mig väldigt konstigt, vart står det att man inte för säga att han är nervös? Vi förstår att de kanske kan tolkas lite hårt men meningen är bara att det ska bli roligare att kolla på pingis. Sen är det väldigt upprörande när Andreas slänger racketen efter den förlorade matchen mot Sondell och ingen tillsägelse eller gult kort!

Vad tvekar man på? att säga till oss att man inte får sjunga han är nervös det går jätte bra. Men att däremot ett racketkasst efter förlorad match tillåts, det är bara fel och nånting måste verkligen hända nu alltså! Låt oss ta pingissverige med storm och visa att vi håller en nivå som bara är rolig om man ger den en chans!

Förbättring hoppas vi på!

// Danne

Höjdpunkter

Höjdpunkter från matchen i måndags mot Frej Växjö finns nu att se för intresserade!


Suifportrarna efter matchen


Uppdaterad!

Jon Persson kommer allt närmare en comeback, när det blir är dock lika osäkert som sommarens väderprognoser. Han är spelsugen och var inför måndagens match med på uppvärmningen och han kan fortfarande det här med att loopa in bollen på bordet...

Här kommer en video som gjorde ca 2½ timme innan matchstart mot Växjö, kan vi kalla honom för SUIFs egna Jonas Björkman (imitatör)?

I tur och ordning blir Lin Lan Xiao, Hampus Nordberg, Johan Sondell, blomman och Sun Jian offer för hans lekar...

<

SUIF - Växjö, 5-0

KABOOOOOOOOOOOOOOOOM!

För första gången denna säsong så kokade grytan rejält. Det var i princip fullsatt på sittplats. Det var folk som stod ovanför sittplats och klacken öste på rejält för första gången iår.
Med halsdukar, flaggor, t-shirts och bjässetrumman så marcherade SUIFportrarna genom stan. Folk stannade upp och blev häpna, folk kollade ut genom fönstret och undrade vad som var på gång.
Jo en överkörning som hette duga.

Första matchen spelades mellan SUN och Anton Åkesson. Sun servade och slog sönder Anton som mest fick stå och se på. Siffrorna skrevs till 11-4 11-3.

I andra matchen var det ett möte många sett fram mot. Soda mot Andreas Törnqvist. Soda gick ut stenhårt och visade inga nerver. Siffrorna skrevs till 11-3. I andra sett spelade Törnqvist upp sig men soda höll emot bra. Soda såg pigg och spelglad ut. 11-8, 2-0 i set och 2-0 i matchen.

I tredje matchen var de Hampe mot Joakim Bachstätter. Bachstätter visade god form i första set. Ett grattis skickas även till Bachstätter efter vinsten i Ängbys internationellas hj20 klass.
Första set slutade 8-11. I andra spelade hampe upp sig och började sätta slagen mer och mer. Man kände att 3-0 i matcher var på gång.
I skiljeset så var det ett mirakel att inte Hampe fick ett utbrott. Bachstätter gick snabbt upp till 5-1 efter att ha haft två kantbollar och en miss av Hampe som vi snabbt lägger bakom oss. Time-out togs, Hampe dunkar sin flaska i golvet vid bänken och gick in och vände matchen. 11-8 i skilje och 3-0. Segern klar men mer skulle komma.

Efter pausen och 5 minuter innan fjärde matchen hände något vi kommer att skriva om i veckan. Vi har en sång som hackar ner LIIIITE på bortalaget. Och det är "han är nervös". Finns det något om sådant i regelboken så är det väl bara att lyda...

Matchen nudå. Sun mot Törnqvist. Sun höll i sitt spel och dundrade på. Fortsatt utdelning på serven och 11-8 11-9 var en helt rättvis seger. 4-0.

Inför sista dubbeln så hade SUIF kvoten 5-0. Den såg ut att kunna spricka. Hampe och Soda hamnade i ett tidigt underläge mot Bachstätter och Åkesson. Första set gick rättvist till Växjö med 11-6.
Men sen vände man på steken. Klacken öste på efter första set och visade att man ville ha 5-0.
Dubbelspelet man haft tidigare på säsongen kom fram och det var inga snack om saken vilka som skulle vinna matchen. 11-4 11-5. 5-0 ! KABOOM!

Första 5-0 segern i pingisligan och SUIFs andra raka vinst.

Signerat, Musen

Elvanio är tillbaka

Elvanio är managerspelet där du är tränare och väljer vilka spelare som just du vill ha. Den välkände söderhamnaren Tomas Ramstrand är det som än en gång startat upp sidan. Nu med ny adress.

Klicka in er här för att få chansen att bli Årets Tränare.

Samling

Ikväll smäller det. Vi välkomnar motståndet Växjö till grytan i Söderhamn.
Klacken samlas klockan 17.30 utanför KPC. Därifrån går vi upp till hallen och för ett jävla liv.

Halsdukar och tröjor finns att köpa innan vi går och uppe vid hallen.

Dom som vill får gärna ta med kamera och ta bilder och spela in.
Vi hoppas att det fylls på idag i hallen med mycket publik.

Signerat musen,

Inför: Suif-Växjö

Imorgon (måndag) är det dags igen, hemmamatch mot Växjö som kommer bli intressant att kolla på! Ett Suif som är fulladdat med positiv energi från vinsten mot Rekord. Hampus som slog en av seriens bästa spelare förra seriematchen (Chen Jian) som vi nu hoppas kunnna spela lika bra igen. Sun Jian som vann sin singelmatch imponerande enkelt och ett 100% dubbelspel. Intressant att se Sondell spela efter helgens pro tour tävling i England. Hoppas att han tagit med viljan att spela grym pingis i hagen. 

Som ni säkert redan hört så välkomnade vi våra spelare hem från vinstmatchen mot Rekord mitt i natten med lite skönsång alldeles efter avfarten mot Söderhamn. Vi stod åtta stycken längs med vägen vi trodde dom skulle komma med trumma och flaggor, eftersom vi lovat Hampus som ensam körde bussen hem från helsingborg, att om dom lyckades knipa tre poäng skulle vi sjunga när bussen anlände till älskade Söderhamn. Efter denna tur på kvällen som uppskattades av både Hampus och Sun så tror jag att flera av oss inblandade började fundera lite.. Om vi går upp mitt i natten för att ta tre poäng mot ett av lagen som ligger långt ner i tabellen, hur firar vi då ett SM-guld? En bra fråga som nog ingen lyckats komma fram till något vettigt. Men vi lovar en celebration som slår det mesta!

Men nog om detta, nu ska vi fokusera på den kommande matchen mot Växjö imorgon. Vi i Suifportrarna hoppas att fler folk än senast ska kunna visa sig på matchdag i hallen, senast var det alldeles för dåligt med publik vilket är väldigt synd när vi nu hade chansen att visa vad vi går för... Men som sagt imorgon är det nya tag som gäller och vi kommer vara på plats med fler supportrar än någon match än så länge denna säsong. Mitt tips inför denna match är 4-1, då vi får se tre tokladdade Suif:are som kommer göra allt för en vinst!

Se Suifportrarna bättre än aldrig förr?! Kom till Idrottshallen, Söderhamn 18:30!

signerat, Danne  


Live uppdatering??

Uppdateringen på svenskas hemsida borde man väl kunna förbättra? 
Några enkla små förbättringar skulle kunna göra hela grejen med att följa pingisligans matcher live via internet. Istället för att behöva sitta och uppdatera själv så tycker jag att det automatiskt bör ploppa upp så fort en boll är färdigspelad, för inte ska man borde behöva sitta hemma själv och uppdatera hela tiden? 
Liveuppdateringen för den tyska ligan är någonting som borde kunna efterlikna. Att man ser vem som har serven och Timeout är såna enkla saker som gör allt lite mer proffsigt.
Nu när allt har blivit så mycket bättre med tv så bör även saker runt omkring bli bättre anser jag. Jag kan inte såna här saker men det känns som det borde vara ganska lätt att fixa.
 
Ett bord borde ju vara enkelt att följa poäng efter poäng.
En grej som gör det roligare att följa matcherna på nätet. För just nu är inte liveuppdateringssystemet någon höjdare enligt mig
Signerat Jon Persson

RSS 2.0