Suif- Österlen

Så, nu är det äntligen dags för den andra semifinalen och den hemma i Söderhamn! Man har gått i några dagar nu med lite spänning och förhoppningar men när man igårkväll läste inför matchen på skåningarnas hemsida så kändes det som att nu jäklar kör vi!
Detta var det första jag fick läsa och nästan skrattade. Haha, att skrika nedvärderande saker om spelarna, då ska nog knappast sur-publiken i österlen hävda sig att det alltid sköter sig på finaste sätt. Och sen vet jag inte riktigt vart man ska ta vägen när skribenten anser att gubbarna därifrån är trevliga.... Nej man kan inte annat än skratta och ladda lite extra inför matchen ikväll!
"Österlen kommer tyvärr inte ha någon osportslig och okunnig klack med sig utan bara några bordtennisintresserade och trevliga personer. Att skrika nedvärderande saker om motståndarna precis när de ska serva hör inte hemma inom idrott och därför borde sådana personer hålla sig hemma. Att man hejar och stöttar sitt lag är underbart men tyvärr finns det osportsliga människor som ofta förstör mer än de hjälper, låt oss hoppas att det inte blir så i trevliga Söderhamn."
Haha, japp det var allt för idag. Nu laddar vi och förbereder oss för en SM-final för tredje året irad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0