SUIF-Spårvägen

0-5, sedan 1-4. Måste verkligen säga att dessa lag gillar inte att spela på hemmaplan!
Suifportrarna som var färre idag än senast nere i Stockholm trodde ändå på en ny fest, men äpplet verkar ha mognat igen. Han har inte ruttnat, än i alla fall!
Kvällen första och kanske hetaste match Sun Jian-He Haijin, slutade 2-0 till sun med siffrorna 11-8, 13-11. Det var två jämna set där Sun visade vägen för sitt Suif ikväll, men det skulle tydligen bara bli den enda vinsten ikväll..
Juniormötet, Viktor Brodd-Harald Andersson, detta är två spelare som enligt mig är väldigt jämna. Viktor som vunnit sina senaste två singlar mot två av seriens bästa kineser fick idag tyvär smaka på en förlust. 11-7, 11-8 blev siffrorna som Harald lyckades vinna mot Viktor.
Matchen som på förhand kändes solklar visade sig inte vara solklar. Hampus Nordberg- Mikael Appelgren, 11-8, 4-11, 8-11. Hampus som hängde lite med huvudet under andra set blev en mumsbit för "äpplet" som själv brukar få vara mumsbiten.
Så till dagens skräll, Sun Jian-Harald Andersson, var också en match som kändes på förhand solklar! Det var en jämn match där Sun slarvade bort segern till en Harald som spelade väldigt bra stundtals. Siffrorna skrevs till 9-11, 11-4, 9-11. Överaskande och tråkigt för vår del!
Dubbeln som alltid känns som 50/50, där Suif mönstrade Viktor/Jon-He Haijin/ Appelgren, 6-11, 7-11. En match där Stockholmarna var bättre och hade inga som helst problem att vinna mot två trötta Söderhamnare.
Sista matchen innan juluppehållet, som avslutades katastrofalt dåligt! Tappad serieledning till Österlen mot nästjumbon, nja. I mina ögon var det ingen i Suif som idag kom upp i sin bästa nivå av någon anledning, kanske var det julborden och glöggen som var i ögonen istället för pingisbollen.
Men vi hoppas att spelarna tar med sig 5-0 förnedringen till semestern och äter sig mätta och ser till att friskna till! Jag avslutar med att citera och hålla med Suifcoachen Mats Olsson "Det blir svårt för tidningen att dela ut tummen upp imorgon".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0